Αποδοχή πληρωμών MO/TO με το εικονικό τερματικό.

Επεξεργαστείτε τις απομακρυσμένες συναλλαγές σας απλά εισάγοντας τα στοιχεία της κάρτας του πελάτη στο myPOS εικονικό τερματικό (MO/TO*).

  • Προσβάσιμο από Η/Υ, tablet και κινητό τηλέφωνο.
  • Δεν απαιτείται επιπλέον λογισμικό.
  • Δυνατότητα πολλαπλών χρηστών.
  • Δεχτείτε πληρωμές με κάρτες χωρίς φυσικό τερματικό POS.
  • Χωρίς συνδρομές και χωρίς δεσμεύσεις.
  • Ανταγωνιστικές χρεώσεις για κάθε συναλλαγή.
  • Άμεση εκκαθάριση των συναλλαγών. Tα χρήματα από τις συναλλαγές με κάρτες είναι διαθέσιμα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα στο myPOS λογαριασμό σας και μπορείτε αμέσως να τα χρησιμοποιήσετε.

Προσοχή: Οι συναλλαγές ΜΟ/ΤΟ (πληκτρολόγηση του αριθμού της κάρτας του πελάτη από την επιχείρηση) έχουν υψηλό ποσοστό αμφισβητήσεων και απάτης και γι’ αυτό έχουν και υψηλότερη χρέωση σε σχέση με τη φυσική παρουσία ή την πληκτρολόγηση του αριθμού της κάρτας από τον ίδιο τον πελάτη (αίτημα πληρωμής, online κλπ).

Επίσης στις συναλλαγές MO/TO, η myPOS κρατάει επιπλέον ως εγγύηση από 10% έως 30% του ποσού της συναλλαγής και το οποίο επιστρέφει στην επιχείρηση αν δεν υπάρξει αμφισβήτηση για τη συγκεκριμένη συναλλαγή μέσα σε διάστημα 180 ημερών από την ημερομηνία της συναλλαγής.

Αν υπάρχει άριστη συνεργασία με τη myPOS και δεν υπάρχουν αμφισβητήσεις, το ποσοστό και ο χρόνος παρακράτησης της εγγύησης μπορεί να μειωθεί κατόπιν αιτήματος του πελάτη στο help@mypos.com

Η υπηρεσία MO/TΟ συνήθως παρέχεται σε ξενοδοχεία (για να πληκτρολογούν τις virtual cards από Booking, Expedia κλπ), ταξιδιωτικά πρακτορεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων, πλωτών και εναέριων μέσων.

Αν από τη myPOS δεν σας εγκρίνουν το MO/TO μπορείτε εναλλακτικά για την απομακρυσμένη αποδοχή πληρωμών με κάρτες να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία αίτημα πληρωμής (payment request) ή το Payment Tag.

* Τα αρχικά MO/TO προέρχονται από τις λέξεις Manual Order/Telephone Order.

Θέλω myPOS τερματικό