Εφαρμογή ταμειακής μηχανής για τα myPOS Android τερματικά.

mypos android cash register

Οι Ελληνικές επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τα myPOS Android τερματικά (μοντέλα Carbon, Hub και Hub Plus) μπορούν αν το επιθυμούν, να κατεβάσουν από το myPOS App market την Ελληνική εφαρμογή Smart Cashier και να τα χρησιμοποιήσουν και ως ταμειακές μηχανές συμβατές με το My Data και χωρίς να απαιτείται φορολογικός μηχανισμός ή άλλη συσκευή.

Αυτό σημαίνει πως με τα myPOS Android τερματικά και την εφαρμογή Smart Cashier, οι Ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να δέχονται πληρωμές με χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες, πληρωμές με μετρητά, να εκδίδουν αποδείξεις λιανικής πώλησης ή αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, ενώ είναι εφικτό να ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο και ο λογιστής της επιχείρησης μιας και ο εγκεκριμένος πάροχος από την ΑΑΔΕ που χρησιμοποιείται για τη σήμανση των αποδείξεων που εκδίδονται από την εφαρμογή Smart Cashier είναι η εταιρεία Soft One της οποίας τα προγράμματα χρησιμοποιούν χιλιάδες λογιστές σε όλη την Ελλάδα.

Με αυτή τη 2 σε 1 λύση αυξάνεται η ταχύτητα επεξεργασίας των συναλλαγών, διευκολύνονται οι λογιστές ενώ παράλληλα μειώνεται το λειτουργικό κόστος των επιχειρήσεων.

…και τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να γίνουν τερματικά POS και ταμειακές μηχανές.

Από τον Νοέμβριο του 2020, η myPOS παρέχει δωρεάν μέσω των Google Play και App Gallery την εφαρμογή myPOS Glass η οποία έχει περισσότερες από 150.000 εγκαταστάσεις και μετατρέπει πανεύκολα τα Android κινητά τηλέφωνα και γενικά τις Android συσκευές με NFC chip και λειτουργικό 8.1 και άνω σε τερματικά POS ώστε να δέχονται ανέπαφα πληρωμές με κάρτες με χρήση του NFC chip.

Επίσης και από τη δωρεάν myPOS mobile εφαρμογή (iOS και Android) με χρήση της υπηρεσίας Payment Request / Αίτημα Πληρωμής μπορούν να χρεωθούν απομακρυσμένα αλλά και με φυσική παρουσία κάρτες μέσω payment link και QR code.

Συνδυαστικά λοιπόν με τις εφαρμογές myPOS GlassmyPOS mobile και Smart Cashier για Android κινητά τηλέφωνα, τα κινητά τηλέφωνα είναι εφικτό να λειτουργήσουν ως τερματικά POS αλλά και ως ταμειακές μηχανές και να στέλνουν ηλεκτρονικές αποδείξεις. Επίσης είναι εφικτό να συνδεθεί και εξωτερικός bluetooth εκτυπωτής (με επιπλέον κόστος) ώστε να γίνονται και εκτυπώσεις των αποδείξεων απευθείας από το κινητό τηλέφωνο.

Για να λειτουργήσει η εφαρμογή Smart Cashier με τα myPOS Android τερματικά ή τις myPOS mobile εφαρμογές πρέπει να έχετε:

  1. myPOS επαγγελματικό λογαριασμό (αν δεν έχετε μπορείτε να ανοίξετε δωρεάν και μέσα σε 5 λεπτά πατώντας εδώ).
  2. myPOS τερματικό (μοντέλα Carbon, Hub ή Hub Plus) ή τις δωρεάν εφαρμογές myPOS Glass και myPOS Mobile.
  3. Πρόσβαση στην εφαρμογή Smart Cashier την οποία αποκτάτε κατόπιν επικοινωνίας με την κατασκευάστρια εταιρεία.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή Smart Cashier (λειτουργίες, χρεώσεις, σύνδεση με το ΑΦΜ της επιχείρησης σας και τον εγκεκριμένο πάροχο από την ΑΑΔΕ), καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας της κατασκευάστριας εταιρείας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.smartcashier.gr

Smart Cashier website
smart cashier
mypos android cash register
mypos android cash register