Κερδίστε 30 Ευρώ κάθε φορά που συστήνετε το myPOS.

Με το πρόγραμμα συστάσεων της myPOS, οι επιχειρηματίες που ήδη έχουν myPOS επαγγελματικό λογαριασμό μπορούν να συστήσουν το myPOS σε άλλους επιχειρηματίες στην Ελλάδα, τη Κύπρο και λοιπές Ευρωπαϊκές χώρες και να κερδίσουν 30 Ευρώ ο καθένας και για κάθε σύσταση (ναι, κερδίζετε 30 Ευρώ και εσείς και ο επιχειρηματίας που συστήσατε το myPOS).

  1. Στείλτε σε έναν επιχειρηματία τον προσωπικό σας σύνδεσμο σύστασης (link) μέσω SMS, e-Mail, Social Media, Viber, Messenger, Telegram κλπ.
  2. O επιχειρηματίας από το link σας ανοίγει τον δικό του myPOS επαγγελματικό λογαριασμό και αγοράζει με έκπτωση 30 Ευρώ myPOS τερματικό.
  3. Αν παραμείνει στην υπηρεσία για 30 ημέρες εσείς που κάνατε την σύσταση θα λάβετε 30 Ευρώ στον myPOS επαγγελματικό σας λογαριασμό.
  4. Επαναλάβετε τη διαδικασία στέλνοντας το προσωπικό σας link σύστασης σε όσους περισσότερους επιχειρηματίες μπορείτε, βοηθήστε τους με το myPOS και κερδίστε και οι δύο.

Το link σύστασης, τα κέρδη σας, όρους χρήσης κλπ μπορείτε να βρείτε στον myPOS επαγγελματικό σας λογαριασμό (όπως δείχνει η εικόνα παρακάτω).

Αν δεν έχετε myPOS επαγγελματικό λογαριασμό μπορείτε να ανοίξετε δωρεάν και μέσα σε πέντε λεπτά πατώντας εδώ.

Θέλω δωρεάν myPOS επαγγελματικό λογαριασμό
Θέλω myPOS τερματικό