Ένα link / QR code για να εισπράττετε χρήματα από παντού.

Με το Payment Tag έχετε το δικό σας μοναδικό link πληρωμών το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί άπειρες φορές με ή χωρίς προκαθορισμένο ποσό.

Το δημιουργείτε δωρεάν μέσα από τον myPOS επαγγελματικό λογαριασμό σας, ορίζετε τα δικά σας χρώματα και ανεβάζετε το λογότυπο της επιχείρησης σας.

  1. Το στέλνετε στους πελάτες σας με e-mail, SMS ή μέσω Messenger, Instagram, Viber, What’s app, Telegram, το γράφετε στο κανάλι σας στο YouTube, TikTok κ.α.
  2. Οι πελάτες σας ανοίγουν το link και μέσα από την ασφαλή ιστοσελίδα καταχωρούν το ποσό που έχετε συμφωνήσει να σας πληρώσουν, την αιτιολογία πληρωμής και τα στοιχεία της κάρτας τους.
  3. Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή τα χρήματα πιστώνονται αμέσως στον myPOS επαγγελματικό λογαριασμό σας.

Το Payment Tag είναι συμβατό με Apple Pay / Google Pay, μπορεί να ενσωματωθεί σε ιστοσελίδες ή και να μετατραπεί σε QR code το οποίο μπορεί να εκτυπωθεί και να τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της επιχείρησης σας.

Δείτε το δικό μας Payment Tag: mypos.com/@equinox-ventures

ή σαρώστε με την κάμερα του κινητού σας τηλεφώνου το QR Code μας.

QR Code μπορείτε να δημιουργήσετε πανεύκολα και δωρεάν από εδώ και εδώ.

H βασική διαφορά του Payment Tag με το Payment Request (Αίτημα πληρωμής) είναι πως στο Payment Tag δεν χρειάζεται να ορίσει υποχρεωτικά ο επιχειρηματίας προκαθορισμένο ποσό χρέωσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άπειρες φορές.

Θέλω δωρεάν myPOS επαγγελματικό λογαριασμό
Θέλω myPOS τερματικό