Δεχθείτε πληρωμές με κάρτες από οπουδήποτε στον κόσμο, χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό σας τηλέφωνο.

Με το αίτημα πληρωμής (payment request) μπορείτε να δεχτείτε πληρωμές με κάρτες απομακρυσμένα χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό σας τηλέφωνο. Εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

H διαδικασία είναι πολύ απλή:

  1. Δημιουργείτε ένα μοναδικό link με προκαθορισμένο ποσό χρέωσης μέσα από τον δωρεάν myPOS επαγγελματικό σας λογαριασμό ή τη δωρεάν εφαρμογή myPOS για κινητά τηλέφωνα.
  2. Στέλνετε το link στον πελάτη σας μέσω e-mail, SMS ή μιας εφαρμογής chat όπως τα Facebook messenger, What’s app, Viber, Skype, Telegram κ.α.
  3. Ο πελάτης πατάει το link και του ανοίγει μια ασφαλή ιστοσελίδα για να καταχωρήσει ο ίδιος τα στοιχεία της κάρτας του και να ολοκληρώσει τη πληρωμή.
  4. Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, τα χρήματα πιστώνονται αμέσως στον myPOS επαγγελματικό λογαριασμό σας και μέσω της δωρεάν myPOS εταιρικής κάρτας μπορείτε αμέσως να τα χρησιμοποιήσετε για αναλήψεις από οποιαδήποτε ΑΤΜ, αγορές, πληρωμές ΔΕΚΟ κλπ ή ακόμα και να πραγματοποιήσετε εμβάσματα.
  • Ιδανική λύση για να σας πληρώνουν οι πελάτες σας απομακρυσμένα χωρίς να χρειάζεται να έχετε e-shop.
  • Χωρίς συνδρομές και χωρίς δεσμεύσεις.
  • Ανταγωνιστικές χρεώσεις για κάθε συναλλαγή.
  • Άμεση εκκαθάριση των συναλλαγών. Tα χρήματα από τις συναλλαγές με κάρτες είναι διαθέσιμα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα στον myPOS επαγγελματικό λογαριασμό σας και μπορείτε αμέσως να τα χρησιμοποιήσετε όπως επιθυμείτε.

Όλα τα παραπάνω τα λαμβάνετε δωρεάν με το που ανοίξετε τον myPOS επαγγελματικό λογαριασμό σας.

Θέλω δωρεάν myPOS επαγγελματικό λογαριασμό
Θέλω myPOS τερματικό
αίτημα online πληρωμής