Δεχθείτε πληρωμές με κάρτες από οπουδήποτε στον κόσμο, χωρίς να έχετε ιστοσελίδα ή e-shop και χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό σας τηλέφωνο.

Από το 2015, η myPOS παρέχει την υπηρεσία payment request (αίτημα πληρωμής). Με το αίτημα πληρωμής μπορείτε να δέχεστε πληρωμές με χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες των VISA, MasterCard κ.α. απομακρυσμένα και με απόλυτη ασφάλεια χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό σας τηλέφωνο και χωρίς να χρειάζεται να έχετε ιστοσελίδα ή e-shop.

 1. Mέσα από τον myPOS επαγγελματικό σας λογαριασμό ή τη δωρεάν εφαρμογή myPOS για κινητά τηλέφωνα δημιουργείτε δωρεάν ένα μοναδικό link με προκαθορισμένο ποσό χρέωσης.
 2. Στέλνετε το link στον πελάτη σας μέσω e-mail, SMS ή Μesseneger, Instagram, Viber, What’s app, Telegram κ.α.
 3. Ο πελάτης πατάει το link και του ανοίγει μια ασφαλή ιστοσελίδα για να καταχωρήσει ο ίδιος τα στοιχεία της κάρτας του και να ολοκληρώσει τη πληρωμή.
 4. Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, τα χρήματα πιστώνονται αμέσως στον myPOS επαγγελματικό λογαριασμό σας και μπορείτε αμέσως να τα χρησιμοποιήσετε όπως επιθυμείτε.
 • Για τον κάθε πελάτη δημιουργείτε ξεχωριστό αίτημα πληρωμής (link) με το ποσό που έχετε συμφωνήσει να σας πληρώσει.
 • Ιδανική λύση για να σας πληρώνουν οι πελάτες σας απομακρυσμένα χωρίς να χρειάζεται να έχετε ιστοσελίδα ή e-shop.
 • Αναφορά σε πραγματικό χρόνο για το link που στείλατε (αν το είδε ο πελάτης, αν πλήρωσε κλπ).
 • Ανταγωνιστικές χρεώσεις για κάθε συναλλαγή αποδοχής πληρωμών με κάρτες.
 • Άμεση εκκαθάριση των συναλλαγών. Tα χρήματα από τις συναλλαγές με κάρτες είναι διαθέσιμα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα στον myPOS επαγγελματικό λογαριασμό σας και μπορείτε αμέσως να τα χρησιμοποιήσετε μέσω της δωρεάν myPOS εταιρικής κάρτας για αναλήψεις από οποιαδήποτε ΑΤΜ, αγορές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα, πληρωμές προμηθευτών, πληρωμές ΔΕΚΟ κλπ ή ακόμα και να πραγματοποιήσετε εμβάσματα μέσα από τον myPOS επαγγελματικό λογαριασμό σας.
 • Χωρίς συνδρομές και χωρίς δεσμεύσεις.
 • Χωρίς περιορισμούς στη δημιουργία των link.
 • Η υπηρεσία είναι κατάλληλη και για όσους παρέχουν υπηρεσίες (λογιστές, δικηγόροι, κοινόχρηστα κ.α.) και γενικά για όσους επιθυμούν να εισπράξουν χρήματα από τους πελάτες τους χωρίς φυσική παρουσία.
 • Απομακρυσμένα, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Από τις 10 Μάρτιου 2021 μπορείτε να δημιουργείτε και QR code ώστε να προσφέρετε έναν ακόμα τρόπο αποδοχής ηλεκτρονικών πληρωμών.

 1. Κατά την έναρξη δημιουργίας του αιτήματος πληρωμής, δημιουργείτε ένα QR code μέσα από τη δωρεάν εφαρμογή myPOS για κινητά τηλέφωνα.
 2. Οι πελάτες σκανάρουν με τη κάμερα του κινητού τους τηλεφώνου το QR code.
 3. Σας πληρώνουν απευθείας από την οθόνη του κινητού τους τηλεφώνου.

Τα στοιχεία των καρτών δεν αποθηκεύονται κατά τη διάρκεια της συναλλαγής, καθιστώντας τη πληρωμή με QR code ασφαλή και φυσικά ανέπαφη.

…και βέβαια για την αποδοχή καρτών μόνο από το κινητό σας τηλέφωνο, εκτός από το αίτημα πληρωμής και τα QR code υπάρχει και το myPOS Glass.

Όλα τα παραπάνω τα λαμβάνετε δωρεάν με το που ανοίξετε τον myPOS επαγγελματικό σας λογαριασμό.

Θέλω δωρεάν myPOS επαγγελματικό λογαριασμό
Θέλω myPOS τερματικό
αίτημα online πληρωμής