Μετατρέψτε το κινητό σας τηλέφωνο σε τερματικό POS.

Έχετε κινητό τηλέφωνο με λειτουργικό σύστημα iOS ή Android ; έχετε τερματικό POS !!!

Με το αίτημα πληρωμής (payment request) μπορείτε να δέχεστε πληρωμές με κάρτες των VISA, MasterCard, JCB, Union Pay, American Express και Bancontact απομακρυσμένα αλλά και με φυσική παρουσία χρησιμοποιώντας ΜΟΝΟ το κινητό σας τηλέφωνο. Εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

H διαδικασία είναι πολύ απλή:

  1. Δημιουργείτε ένα link μέσα από τον δωρεάν myPOS λογαριασμό σας ή τη δωρεάν εφαρμογή myPOS για κινητά τηλέφωνα.
  2. Στέλνετε το link στον πελάτη σας μέσω e-mail, SMS ή μιας εφαρμογής chat (Facebook messenger, What’s app, Viber, Skype, Telegram κλπ).
  3. Ο πελάτης πατάει το link και του ανοίγει μια ασφαλή ιστοσελίδα για να καταχωρήσει ο ίδιος τα στοιχεία της κάρτας του και να ολοκληρώσει τη πληρωμή.
  4. Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, τα χρήματα πιστώνονται αμέσως στον myPOS επαγγελματικό λογαριασμό σας και μέσω της δωρεάν myPOS εταιρικής κάρτας μπορείτε αμέσως να τα χρησιμοποιήσετε για αναλήψεις από οποιαδήποτε ΑΤΜ, αγορές, πληρωμές ΔΕΚΟ κλπ ή και να πραγματοποιήσετε εμβάσματα.
  • Χωρίς συνδρομές και χωρίς δεσμεύσεις.
  • Ανταγωνιστικές χρεώσεις για κάθε συναλλαγή.
  • Άμεση εκκαθάριση των συναλλαγών. Tα χρήματα από τις συναλλαγές με κάρτες είναι διαθέσιμα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα στον myPOS επαγγελματικό λογαριασμό σας και μπορείτε αμέσως να τα χρησιμοποιήσετε.

Όλα τα παραπάνω τα λαμβάνετε εντελώς δωρεάν με το που ανοίξετε και ολοκληρώσετε τη ταυτοποίηση του myPOS επαγγελματικού λογαριασμού σας.

Η αποδοχή πληρωμών με κάρτες χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή myPOS για κινητά τηλέφωνα καλύπτει πλήρως την υποχρέωση των Ελλήνων επιχειρηματιών σχετικά με την αποδοχή πληρωμών με ηλεκτρονικά μέσα. Περισσότερα γι’αυτό το θέμα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Θέλω δωρεάν myPOS επαγγελματικό λογαριασμό
Θέλω myPOS τερματικό