“Όλα σε ένα” για τους χώρους σταθμεύσης.

Η εφαρμογή Parkadoro της γνωστής Parkaround είναι η πρώτη Ελληνική εφαρμογή που τρέχει στα myPOS τερματικά με Android λειτουργικό (μοντέλα Carbon, HUB και Hub Plus).

Αυτό σημαίνει πως οι χώροι στάθμευσης (ακόμα και χωρίς ηλεκτροδότηση) μπορούν χρησιμοποιώντας ένα ασύρματο – φορητό myPOS Android τερματικό να καταχωρίσουν οχήματα, να εκδίδουν και να εκτυπώνουν αποδείξεις για συναλλαγές με κάρτες αλλά και για συναλλαγές με μετρητά. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζονται υπολογιστή ή εκτυπωτή για να λειτουργήσουν το Parkadoro μιας και μόνο με το myPOS Android τερματικό μπορούν να μηχανοργανώσουν πλήρως την επιχείρησή τους και ταυτόχρονα να είναι συμβατές με τις απαιτήσεις του My Data.

Την εφαρμογή Parkadoro μπορούν να την κατεβάσουν μέσα από το myPOS App Market όσες επιχειρήσεις από την Ελλάδα, τη Κύπρο και 30 ακόμα Ευρωπαϊκές χώρες έχουν myPOS Android τερματικό ενώ ήδη και άλλοι Έλληνες developers δημιουργούν εφαρμογές συμβατές με τα myPOS Android τερματικά και για άλλους επαγγελματικούς κλάδους.

Όπως αντιλαμβάνεστε οι χώροι στάθμευσης ήταν μόνο η αρχή και γίνονται οι πρώτες επιχειρήσεις στην Ελλάδα που μπορούν να δέχονται πληρωμές με κάρτες και μετρητά ενώ παράλληλα να εκδίδουν παραστατικά από μια συσκευή. Όσο για τα Android τερματικά POS, είναι αυτά που θα επικρατήσουν στην αγορά μιας και δε θα χρησιμοποιούνται μόνο για την αποδοχή πληρωμών με κάρτες αλλά για πολλές ακόμα λειτουργίες μιας επιχείρησης (η myPOS έχει κάνει την αρχή εδώ και αρκετά χρόνια με το myPOS App Market).

Αν έχετε χώρο στάθμευσης και θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Parkadoro σε myPOS Android τερματικό πρέπει πρώτα να ανοίξετε δωρεάν myPOS επαγγελματικό λογαριασμό πατώντας εδώ. Αν έχετε ήδη myPOS επαγγελματικό λογαριασμό το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα myPOS Android τερματικό και σύνδεση με τη Parkaround, ενώ αν είστε developer και θέλετε να μάθετε περισσότερα για το myPOS App Market και τους τρόπους που μπορεί να βοηθήσει εσάς και τους πελάτες σας πατήστε εδώ.

Δείτε το video της εφαρμογής Parkadoro σε myPOS Smart N5 τερματικό (test mode).

Parkaround website
mypos android cash register