Χρησιμοποιήστε το Android κινητό σας τηλέφωνο ως τερματικό POS και ως ταμειακή μηχανή.

Σύμφωνα με τη VISA, δύο δισεκατομμύρια Android συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως τερματικά POS (γνωστά και ως soft POS) ώστε να δέχονται ανέπαφες πληρωμές με χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες, ενώ ήδη από το 2020 στην Ινδία και την Αυστραλία τα κινητά τηλέφωνα έχουν ξεκινήσει να χρησιμοποιούνται και ως τερματικά POS.

Η myPOS, ως πρωτοπόρος στο χώρο των ηλεκτρονικών πληρωμών στην Ευρώπη για μια ακόμα φορά καινοτομεί, αυτή τη φορά με τη soft POS εφαρμογή για τα Android κινητά τηλέφωνα την οποία ονομάζει myPOS Glass. Η εφαρμογή είναι δωρεάν, έχει περισσότερες από 700.000 εγκαταστάσεις και είναι διαθέσιμη από τον Νοέμβριο του 2020 σε Google Play και App Gallery.

Με το myPOS Glass έχετε τη δυνατότητα να δέχεστε ανέπαφες πληρωμές με κάρτες VISA και MasterCard χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό σας τηλέφωνο ή οποιαδήποτε άλλη Android συσκευή (πχ PDA) και χωρίς να χρειάζεστε φυσικό τερματικό POS ή οποιαδήποτε άλλη εξωτερική συσκευή, ενώ παράλληλα σας επιτρέπει να διεκπεραιώσετε και όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες ενός φυσικού τερματικού POS όπως καταχώρηση PIN, επιστροφή χρημάτων, ακύρωση συναλλαγής, αποστολή δωρεάν ηλεκτρονικών αποδείξεων στο κινητό τηλέφωνο ή το e-mail του πελάτη κ.α.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο κάτωθι Ελληνικό video, τo myPOS Glass χρησιμοποιεί το NFC chip του κινητού τηλεφώνου ώστε να διαβάζει ανέπαφα κάρτες αλλά και ηλεκτρονικά πορτοφόλια αφού η εφαρμογή είναι συμβατή με Apple Pay, Google Pay και Samsung Pay.

Το myPOS Glass είναι πιστοποιημένο από τη VISA και τη MasterCard και σας επιτρέπει να δέχεστε ανέπαφες πληρωμές με τις κάρτες τους χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό σας τηλέφωνο… εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Η εφαρμογή πληροί όλα τα πρότυπα για τη προστασία και την ασφάλεια των δεδομένων και διασφαλίζει ότι τα στοιχεία των καρτών δεν αποθηκεύονται στα κινητά τηλέφωνα των επιχειρηματιών που χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Tα χρήματα από τις συναλλαγές είναι διαθέσιμα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα στον myPOS επαγγελματικό σας λογαριασμό και μπορείτε αμέσως να τα χρησιμοποιήσετε όπως επιθυμείτε.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις χρεώσεις ανά κατηγορία κάρτας καθώς και ορισμένες από τις συμβατές συσκευές εδώ.

Το myPOS Glass είναι ιδανικό για λαϊκές και υπαίθριες αγορές, courier, delivery, ελεύθερους επαγγελματίες, food trucks κ.α ενώ με το SDK το myPOS Glass είναι εφικτό να συνδεθεί απευθείας και με τη mobile εφαρμογή της επιχείρησης σας.

Επίσης σε συνδυασμό με την Android εφαρμογή Smart Cashier και το myPOS Glass το κινητό σας τηλέφωνο είναι εφικτό να λειτουργήσει ως τερματικό POS αλλά και ως ταμειακή μηχανή.

Για να χρησιμοποιήσετε το myPOS Glass θα πρέπει να έχετε Android συσκευή με NFC chip, λειτουργικό 8.1 και άνω και φυσικά myPOS επαγγελματικό λογαριασμό. Αν δεν έχετε myPOS επαγγελματικό λογαριασμό μπορείτε να ανοίξετε δωρεάν και μέσα σε 5 λεπτά πατώντας εδώ.

mypos glass
mypos glass
Θέλω δωρεάν myPOS επαγγελματικό λογαριασμό
Θέλω myPOS τερματικό
mypos glass
mypos glass