Χρησιμοποιήστε το Android κινητό σας τηλέφωνο και ως τερματικό POS.

Σύμφωνα με τη VISA, δύο δισεκατομμύρια Android συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως τερματικά POS (γνωστά και ως soft POS) ώστε να δέχονται ανέπαφες πληρωμές με χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες, ενώ ήδη στην Ινδία και την Αυστραλία τα κινητά τηλέφωνα έχουν ξεκινήσει να χρησιμοποιούνται και ως τερματικά POS.

Η myPOS, ως πρωτοπόρος στο χώρο των ηλεκτρονικών πληρωμών στην Ευρώπη για μια ακόμα φορά καινοτομεί. Αυτή τη φορά με τη soft POS Android εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα την οποία ονομάζει myPOS Glass και είναι διαθέσιμη σε Google Play και App Gallery.

Με το myPOS Glass έχετε τη δυνατότητα να δέχεστε ανέπαφες πληρωμές με κάρτες VISA και MasterCard χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό σας τηλέφωνο και χωρίς να χρειάζεστε φυσικό τερματικό POS ή οποιαδήποτε άλλη εξωτερική συσκευή, ενώ παράλληλα σας επιτρέπει να διεκπεραιώσετε και όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες ενός φυσικού τερματικού POS όπως καταχώρηση PIN, επιστροφή χρημάτων, ακύρωση συναλλαγής κ.α.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο κάτωθι Ελληνικό video, τo myPOS Glass χρησιμοποιεί το NFC chip του κινητού σας τηλεφώνου ώστε να διαβάζει ανέπαφα κάρτες αλλά και ηλεκτρονικά πορτοφόλια αφού η εφαρμογή είναι συμβατή με Apple Pay, Google Pay και Samsung Pay.

Το myPOS Glass είναι πιστοποιημένο από τη VISA και τη MasterCard και γι’αυτό σας επιτρέπει να δέχεστε ανέπαφες πληρωμές με τις κάρτες τους από το κινητό σας τηλέφωνο, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Η εφαρμογή πληροί όλα τα πρότυπα για τη προστασία και την ασφάλεια των δεδομένων και διασφαλίζει ότι τα στοιχεία των καρτών δεν αποθηκεύονται στα κινητά τηλέφωνα των επιχειρηματιών που χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Tα χρήματα από τις συναλλαγές, είναι διαθέσιμα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα στον myPOS επαγγελματικό σας λογαριασμό και μπορείτε αμέσως να τα χρησιμοποιήσετε όπως επιθυμείτε.

Για να χρησιμοποιήσετε το myPOS Glass θα πρέπει να έχετε συμβατή Android συσκευή και myPOS επαγγελματικό λογαριασμό. Αν δεν έχετε myPOS επαγγελματικό λογαριασμό μπορείτε να ανοίξετε δωρεάν και μέσα σε 5 λεπτά πατώντας εδώ.

Θέλω δωρεάν myPOS επαγγελματικό λογαριασμό
Θέλω myPOS τερματικό