Ψηφιακά ράφια & myPOS Integra

Τα ψηφιακά ράφια κάνουν όλο και περισσότερο αισθητή την παρουσία τους στις επιχειρήσεις και τα κάτωθι ψηφιακά ράφια είναι Ελληνικής σχεδίασης και κατασκευής, μπορούν να παραμετροποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης σας (σχέδιο, χρώμα, μέγεθος οθόνης κλπ), έχουν central management system, order system, μπορούν να λειτουργήσουν και ως αυτόματοι πωλητές και συνεργάζονται με το τερματικό myPOS Integra για την αποδοχή ηλεκτρονικών πληρωμών.

Ένα παράδειγμα είναι τα εκπληκτικά ψηφιακά ράφια Beaut-e Point της L’Oreal Hellas τα οποία τοποθετούνται σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας μια νέα εμπειρία αγορών στους πελάτες (παρακάτω υπάρχουν φωτογραφίες και video).

Οι πελάτες επιλέγουν από την οθόνη αφής τα προϊόντα L’Oreal της αρεσκείας τους, πληρώνουν με τη χρεωστική/πιστωτική κάρτα, το κινητό τους τηλέφωνο ή ακόμα και με wearable NFC στο myPOS Integra τερματικό που βρίσκεται ενσωματωμένο στο Beaut-e Point και παραλαμβάνουν τα προϊόντα από το ταμείο του καταστήματος με την απόδειξη αγοράς που εκτυπώνει το ψηφιακό ράφι. Επίσης είναι εφικτό τα προϊόντα να τα παραλαμβάνουν και απευθείας από το ψηφιακό ράφι αφού μπορεί (με επιπλέον κόστος) να λειτουργήσει και ως αυτόματος πωλητής.

Οι επιχειρηματίες από τα myPOS Integra τερματικά μας (όπως και από όλα τα myPOS τερματικά καθώς και τα myPOS Online και myPOS Glass) λαμβάνουν τα χρήματα από τις κάρτες των πελατών τους σε 10 δευτερόλεπτα στον myPOS επαγγελματικό τους λογαριασμό και μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν αμέσως όπως επιθυμούν.

Ένα καινοτόμο made in Greece project με στόχο να επεκταθεί και εκτός των Ελληνικών συνόρων μιας και η myPOS είναι η μόνη Ευρωπαϊκή Β2Β FinTech η οποία οποία έχει τη τεχνογνωσία αλλά και την πανευρωπαϊκή αδειοδότηση για να υποστηρίξει ένα τέτοιο project αφού δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 30 χώρες και βοηθάει περισσότερους από 150.000 επιχειρηματίες να δέχονται ηλεκτρονικές πληρωμές από όλα τα κανάλια (online, mobile & POS).

Ευχαριστούμε το φαρμακείο της κας. Ρεβέκκας Διρχαλίδου (Κύπρου 61, Γλυφάδα, 16674 – www.remedi.gr) για τη συνεργασία στις φωτογραφίες και το video.

digital shelve mypos integra

digital shelve mypos integra

digital shelve mypos integra

digital shelve mypos integra

digital shelve mypos integra

Digital Shelve website
digital shelve