Δωρεάν σύνδεση στο internet για το myPOS τερματικό σας.

Η δωρεάν myPOS SIM κάρτα δεδομένων (data) σας εξασφαλίζει ότι είστε έτοιμοι για πληρωμές παντού στην Ευρώπη, τη Μαρτινίκα, τη Γουαδελούπη και τη Ρεϋνιόν.

Οι επιχειρηματίες που θέλουν ευελιξία στην επιχείρηση τους και χρησιμοποιούν ασύρματα – φορητά τερματικά POS δε γίνεται όταν απομακρύνονται από το router να κόβεται το Wi-Fi ή να πρέπει να κάνουν hotspot το κινητό τους τηλέφωνο ώστε να έχει internet το ασύρματο τερματικό POS που έχουν στην επιχείρηση τους.

Ούτε φυσικά να πληρώνουν επιπλέον χρήματα κάθε μήνα για να έχουν κάρτα SIM από κάποιο πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Τα τερματικά POS πρέπει να είναι αυτόνομα και να έχουν δωρεάν απεριόριστη σύνδεση στο internet ώστε οι επιχειρηματίες να ασχολούνται με την ανάπτυξη της επιχείρησης τους και όχι με το internet του τερματικού τους.

Γι’ αυτό και όλα τα myPOS τερματικά έχουν δωρεάν προ-εγκατεστημένη κάρτα SIM με απεριόριστα δωρεάν δεδομένα και η οποία λειτουργεί στην Ελλάδα, τη Κύπρο, την Ελβετία και σε όλες τις υπόλοιπες χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

  • Απεριόριστη συνδεσιμότητα με μηδενικό κόστος.
  • Η myPOS SIM κάρτα δεδομένων συνοδεύεται με κάθε τερματικό myPOS και είναι δωρεάν.
  • Αυτόματη και δωρεάν ανανέωση των δεδομένων της κάρτας από τη myPOS.
  • Απρόσκοπτη εμπειρία πληρωμών για τους πελάτες σας.
  • Η myPOS SIM κάρτα δεδομένων λειτουργεί μόνο με τα myPOS τερματικά και μόνο με τις myPOS εφαρμογές. Για τις εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών μέσω του myPOS App market θα πρέπει το myPOS τερματικό να συνδεθεί στο internet μέσω Wi-Fi ή μέσω κάρτας SIM παρόχου κινητής τηλεφωνίας.
Θέλω δωρεάν myPOS επαγγελματικό λογαριασμό
Θέλω myPOS τερματικό
sim κάρτα δεδομένων