Oι επιχειρηματίες αντιμετωπίζουν καθημερινά διαφορετικές προκλήσεις, για παράδειγμα πως θα αυξήσουν τους πελάτες τους, πως θα μπορέσουν να εξοικονομήσουν χρήματα, να αυξήσουν τις χρηματοροές τους για να επεκτείνουν την επιχείρηση τους, πως θα δουλέψουν με μεγαλύτερη ταχύτητα, ευκολία, ασφάλεια κλπ.

Ευτυχώς, υπάρχει μια υπηρεσία η οποία από το 2014 βοηθάει καθημερινά περισσότερους από 100.000 επιχειρηματίες σε περισσότερες από 30 Ευρωπαϊκές χώρες. Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα myPOS παρέχουν άμεση ρευστότητα και ελευθερία στους επιχειρηματίες που τα εμπιστεύονται για να δέχονται πληρωμές με χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες (online, απομακρυσμένα και με φυσική παρουσία). Το αποτέλεσμα είναι οι επιχειρηματίες να εξοικονομούν χρόνο, χρήματα και η λειτουργία της επιχείρησης τους να γίνεται γρηγορότερη, ευκολότερη και ασφαλέστερη.

Ας δούμε μερικούς από τους λόγους που οι επιχειρηματίες επιλέγουν το myPOS για να δέχονται πληρωμές με κάρτες VISA, MasterCard, JCB, Union Pay, American Express και Bancontact.

 1. Έχουν όλες τις ηλεκτρονικές πληρωμές συγκεντρωμένες σε μια πλατφόρμα και πρόσβαση σε αυτή από Η/Υ, tablet και κινητό τηλέφωνο (e-banking & mobile banking). Δεν υπάρχει άμεση συνεργασία με καμία τράπεζα και όλη η υπηρεσία είναι αυτόνομη από την ίδια τη myPOS και τις θυγατρικές εταιρείες της εντός του ΕΟΧ.
 2. Έχουν δωρεάν myPOS επαγγελματικούς λογαριασμούς με μοναδικά IBAN σε περισσότερα από 10 διαφορετικά νομίσματα όπως Ευρώ, δολάρια Αμερικής, φράγκα Ελβετίας, λίρες Αγγλίας, γεν Ιαπωνίας, λέβα Βουλγαρίας, λέϊ Ρουμανίας, ζλότι Πολωνίας, κορώνες Σουηδίας κ.α.
 3. Μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ασύρματων – φορητών τερματικών myPOS ακόμα και χωρίς πλήκτρα ή χωρίς χαρτί ώστε να υπάρχει ελάχιστη ή και καθόλου επαφή με τον πελάτη και σε τιμές που ξεκινάνε από 39€ (χωρίς συνδρομές και χωρίς δεσμεύσεις). Επίσης όλα τα myPOS τερματικά είναι εφοδιασμένα με δωρεάν προ-εγκατεστημένη κάρτα SIM η οποία έχει απεριόριστα δωρεάν δεδομένα (data) για απρόσκοπτη σύνδεση στο internet στην Ελλάδα, τη Κύπρο και λοιπές χώρες του ΕΟΧ. Δέχονται και ανέπαφες (NFC) πληρωμές από κάρτες, κινητά τηλέφωνα, ρολόγια, μπρελόκ κλπ, ενώ είναι συμβατά με Apple Pay, Google Pay και Samsung Pay.
 4. Μπορούν να δεχτούν πληρωμές με κάρτες VISA, MasterCard, JCB, Union Pay, American Express και Bancontact τεχνολογίας chip ‘n’ pin, μαγνητοταινίας και ανέπαφων συναλλαγών (NFC) με δύο τρόπους:

α) Με φυσική παρουσία των καρτών με χρήση ασύρματου – φορητού myPOS τερματικού ή μέσω της εφαρμογής myPOS Glass για κινητά τηλέφωνα.

β) Απομακρυσμένα με πληκτρολόγηση του αριθμού της κάρτας (ΜΟ/ΤΟ) στο myPOS τερματικό, μέσω της myPOS ιστοσελίδας (e-banking) ή της εφαρμογής myPOS για κινητά τηλέφωνα. Επίσης μπορούν να δεχτούν και πληρωμές με κάρτες μέσω του myPOS online σε ιστοσελίδες, e-Shop και εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα.

 1. Δε χρειάζεται καθημερινή αποστολή πακέτου από το POS μιας και η κάθε συναλλαγή εκκαθαρίζεται αυτόματα, με αποτέλεσμα οι επιχειρηματίες να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο τις εισπράξεις από τις κάρτες των πελατών τους. Τα χρήματα από τις συναλλαγές με κάρτες μέσω των myPOS τερματικών αλλά και από το myPOS online είναι διαθέσιμα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα στο myPOS επαγγελματικό λογαριασμό τους και μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν αμέσως χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν μέρες για να έχουν πρόσβαση σε αυτά.
 2. Mέσω της δωρεάν myPOS VISA εταιρικής κάρτας που παραλαμβάνουν μπορούν να κάνουν ανάληψη των χρημάτων τους σε περισσότερα από 1εκ ΑΤΜ παγκοσμίως, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη κάρτα τους για αγορές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα, για πληρωμές ΔΕΚΟ κλπ και φυσικά μπορούν να μεταφέρουν τα χρήματα τους σε άλλη τράπεζα ή άλλο myPOS λογαριασμό, να πληρώσουν προμηθευτές ακόμα και να πληρώσουν φόρους, τέλη κυκλοφορίας κλπ. Μπορούν δηλαδή να πραγματοποιήσουν εσωτερικά αλλά και SEPA / SWIFT εμβάσματα, από / προς τα IBAN του myPOS λογαριασμού τους. H myPOS VISA εταιρική κάρτα διατίθεται και σε εκδόσεις platinum silver, gold και metal με επιπλέον προνόμια όπως επιστροφή χρημάτων με κάθε αγορά από όλα τα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα παγκοσμίως που δέχονται κάρτες με το σήμα VISA, εκπτώσεις σε αγορές από το myPOS ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά και τα φυσικά καταστήματα myPOS, πρόσβαση στα business lounge σε περισσότερα από 1.000 διεθνή αεροδρόμια, δωρεάν αναλήψεις μετρητών από τα ΑΤΜ, αυξημένα όρια αγορών/αναλήψεων, προτεραιότητα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της myPOS, δωρεάν επανέκδοση κάρτας κ.α.
 3. Δεν έχουν συνδρομές, δεν έχουν κρυφές χρεώσεις και δεν υπάρχουν δεσμεύσεις. Υπάρχουν μόνο ξεκάθαρες ανταγωνιστικές χρεώσεις ανά επιτυχημένη συναλλαγή.
 4. Έχουν κορυφαία ασφάλεια σύμφωνα με το πρότυπο PCI-DSS, δωρεάν υποστήριξη 24/7 σε περισσότερες από 10 γλώσσες (και Ελληνικά) καθώς και τον προσωπικό τους myPOS agent.
 5. Μπορούν αν επιθυμούν να παρέχουν και ανανέωση χρόνου ομιλίας για κινητά τηλέφωνα (υποστηρίζονται 770 πάροχοι από 140 χώρες) και με κάθε ανανέωση να έχουν ένα επιπλέον έσοδο για την επιχείρηση τους.
 6. Έχουν τη δυνατότητα δημιουργίας εξατομικευμένων δωροκαρτών (Gift Cards) για τους πελάτες τους ώστε να τους προσφέρουν ένα ακόμα κίνητρο για να επιστρέψουν ξανά στην επιχείρηση τους ή ακόμα και να προσελκύσουν νέους πελάτες.
 7. Έχουν δωρεάν πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης με δυνατότητα άμεσης εξόφλησης των τιμολογίων από τους πελάτες με χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας αλλά και μέσω τραπεζικού εμβάσματος.
 8. Αν επιλέξουν αγοράσουν κάποιο από τα myPOS τερματικά με Android λειτουργικό μπορούν να προσαρμόσουν και άλλες λειτουργίες της επιχείρησης τους στο τερματικό, όπως ασύρματη παραγγελιοληψία, διαχείριση αποθήκης, σκανάρισμα barcode, ταμειακή μηχανή κ.α.
 9. Μπορούν ακόμα να δεχτούν πληρωμές με κάρτες και σε τερματικά αυτοεξυπηρέτησης όπως τα myPOS Integra και myPOS Kiosk τα οποία επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να μειώσουν το λειτουργικό τους κόστος, να λειτουργούν με μεγαλύτερη ταχύτητα, να βελτιώσουν τη συνολική εμπειρία των πελατών και να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός ασφαλέστερου περιβάλλοντος.

Με λίγα λόγια έχουν μια ολοκληρωμένη λύση αποδοχής ηλεκτρονικών πληρωμών για την επιχείρηση τους με άμεση εκκαθάριση των συναλλαγών, χωρίς συνδρομές και χωρίς δεσμεύσεις.

To myPOS είναι ιδανικό για ξενοδοχεία, καταστήματα εστίασης, καταστήματα λιανικής, περίπτερα, υπαίθριες και λαϊκές αγορές, πρατήρια υγρών καυσίμων, ταξιδιωτικά πρακτορεία, ταξί, VIP μεταφορές, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ενοικιάσεις πλωτών και εναέριων μέσων, επαγγελματικές υπηρεσίες, ταχυμεταφορές, delivery, marketplaces, ηλεκτρονικό εμπόριο και αυτόματους πωλητές.

Για να ανοίξετε δωρεάν επαγγελματικό myPOS λογαριασμό πατήστε εδώ, ενώ για να δείτε ή να αγοράσετε myPOS τερματικά πατήστε εδώ.

Έχετε ακόμα απορίες σχετικά με το myPOS ; Μπορείτε να διαβάσετε το νομικό σημείωμα, τις απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις (FAQ) ή και να επικοινωνήσετε μαζί μας.