Το myPOS από το 2014 βοηθάει περισσότερους από 80.000 επιχειρηματίες στις χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) και την Ελβετία να λειτουργούν τις επιχειρήσεις τους με μεγαλύτερη ταχύτητα και ασφάλεια.

Ας δούμε μερικούς από τους λόγους που οι επιχειρηματίες επιλέγουν το myPOS για να δέχονται πληρωμές με κάρτες VISA, MasterCard, JCB, Union Pay, American Express και Bancontact.

I. Έχουν όλες τις ηλεκτρονικές πληρωμές συγκεντρωμένες σε μια πλατφόρμα και η πρόσβαση σε αυτή γίνεται από Η/Υ, tablet και κινητό τηλέφωνο. Δεν υπάρχει άμεση συνεργασία με καμία τράπεζα και όλη η υπηρεσία είναι αυτόνομη από την ίδια τη myPOS Europe (SWIFT / BIC: MPOSGB2L).

II. Έχουν δωρεάν επαγγελματικούς λογαριασμούς με μοναδικά IBAN σε περισσότερα από 10 διαφορετικά νομίσματα όπως Ευρώ, δολάρια Αμερικής, φράγκα Ελβετίας, λίρες Αγγλίας, γεν Ιαπωνίας, λέβα Βουλγαρίας, λέϊ Ρουμανίας, ζλότι Πολωνίας, κορώνες Σουηδίας κ.α.

III. Μπορούν να δεχτούν πληρωμές με κάρτες VISA, MasterCard, JCB, Union Pay, American Express και Bancontact τεχνολογίας chip ‘n’ pin, μαγνητοταινίας και ανέπαφων συναλλαγών (NFC) με δύο τρόπους:

α) Με φυσική παρουσία των καρτών με χρήση ασύρματου-φορητού τερματικού myPOS ή μέσω της εφαρμογής myPOS για κινητά τηλέφωνα (υπηρεσία Payment Request). Όλα τα τερματικά myPOS είναι εφοδιασμένα με δωρεάν προ-εγκατεστημένη κάρτα SIM η οποία έχει απεριόριστα δωρεάν δεδομένα για απρόσκοπτη σύνδεση στο internet σε όλες τις χώρες του ΕΟΧ. Δέχονται και ανέπαφες (NFC) πληρωμές από κάρτες, κινητά τηλέφωνα, ρολόγια, μπρελόκ κλπ ενώ είναι συμβατά με Apple Pay, Google Pay και Samsung Pay.

β) Απομακρυσμένα με πληκτρολόγηση αριθμού κάρτας (ΜΟ/ΤΟ) από το myPOS τερματικό, μέσω της myPOS ιστοσελίδας ή της εφαρμογής myPOS για κινητά τηλέφωνα αλλά και μέσω της υπηρεσίας Payment Request (αποστολή link χρέωσης στον πελάτη και καταχώρηση αριθμού της κάρτας από τον ίδιο τον πελάτη). Επίσης μπορούν να δεχτούν και πληρωμές με κάρτες μέσω του myPOS online σε ιστοσελίδες, e-Shop και εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα.

IV. Δεν χρειάζεται καθημερινή αποστολή πακέτου από το POS μιας και η κάθε συναλλαγή εκκαθαρίζεται αυτόματα. Τα χρήματα από τις συναλλαγές με κάρτες είναι διαθέσιμα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα στο myPOS λογαριασμό τους και δεν χρειάζεται να περιμένουν μέρες για να έχουν πρόσβαση σε αυτά.

V. Mέσω της δωρεάν χρεωστικής κάρτας myPOS VISA που παραλαμβάνουν μπορούν να κάνουν ανάληψη των χρημάτων τους σε περισσότερα από 1εκ ΑΤΜ παγκοσμίως, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη κάρτα τους για αγορές σε φυσικά ή ηλεκτρονικά καταστήματα, πληρωμές ΔΕΚΟ και φυσικά μπορούν να μεταφέρουν τα χρήματα τους σε άλλη τράπεζα ή άλλο myPOS λογαριασμό, να πληρώσουν προμηθευτές κλπ. Μπορούν δηλαδή να πραγματοποιήσουν εσωτερικά αλλά και SEPA / SWIFT εμβάσματα, από / προς τα IBAN του myPOS λογαριασμού τους.

VI. Δεν έχουν συνδρομές, δεν έχουν κρυφές χρεώσεις και δεν υπάρχουν δεσμεύσεις. Υπάρχουν μόνο ξεκάθαρες ανταγωνιστικές χρεώσεις % ανά επιτυχημένη συναλλαγή.

VII. Έχουν κορυφαία ασφάλεια σύμφωνα με το πρότυπο PCI-DSS, δωρεάν υποστήριξη 24/7 σε περισσότερες από 10 γλώσσες (και Ελληνικά) καθώς και τον προσωπικό τους myPOS agent.

VIII. Μπορούν αν επιθυμούν να παρέχουν και ανανέωση χρόνου ομιλίας για κινητά τηλέφωνα (υποστηρίζονται 770 πάροχοι από 140 χώρες) και με κάθε ανανέωση να έχουν ένα επιπλέον έσοδο για την επιχείρηση τους.

IX. Έχουν τη δυνατότητα δημιουργίας εξατομικευμένων δωροκαρτών (GiftCards) για τους πελάτες τους ώστε να τους προσφέρουν ένα ακόμα κίνητρο για να επιστρέψουν ξανά στην επιχείρηση τους ή ακόμα και να αποκτήσουν νέους πελάτες.

X. Αν αγοράσουν κάποιο από τα myPOS Smart τερματικά μπορούν να προσαρμόσουν και άλλες λειτουργίες της επιχείρησης τους στο τερματικό, όπως ασύρματη παραγγελιοληψία, διαχείριση αποθήκης, σκανάρισμα barcode κ.α.

Με λίγα λόγια έχουν μια “όλα σε ένα” λύση αποδοχής ηλεκτρονικών πληρωμών για την επιχείρηση τους χωρίς συνδρομές και χωρίς δεσμεύσεις.

To myPOS είναι ιδανικό για ξενοδοχεία, καταστήματα εστίασης, καταστήματα λιανικής, περίπτερα, υπαίθριες και λαϊκές αγορές, πρατήρια υγρών καυσίμων, ταξιδιωτικά πρακτορεία, ταξί, VIP μεταφορές, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ενοικιάσεις πλωτών και εναέριων μέσων, επαγγελματικές υπηρεσίες, ταχυμεταφορές, delivery, ιστοσελίδες και ηλεκτρονικό εμπόριο (e-Commerce).

Έχετε ακόμα απορίες σχετικά με το myPOS ; διαβάστε τις απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις (FAQ) εδώ.