Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές εδώ και χρόνια έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας και με τον Covid-19 έχουν αυξηθεί ακόμα περισσότερο. Η Taxi Way με έδρα τη Θεσσαλονίκη είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ταξί στα Βαλκάνια με περισσότερα από 1.200 οχήματα στη Θεσσαλονίκη και περισσότερα από 5.500 οχήματα μέσω του δικτύου των συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα.

Με τα 25+ χρόνια εμπειρίας στο χώρο, η Taxi Way παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες όπως μετακίνηση ανηλίκων, μετακινήσεις ΑΜΕΑ, VIP μεταφορές, επαγγελματικές μεταφορές και περιηγήσεις σε Θεσσαλονίκη, Βεργίνα, Δίον, Πέλλα, Χαλκιδική και Μετέωρα. Ως πρωτοπόρος στον τομέα της παρέχει τη δυνατότητα online κρατήσεων ενώ επέλεξε τα τερματικά myPOS ώστε οι πελάτες της να μπορούν να πληρώνουν με χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες εν κινήσει.

Οι επαγγελματίες οδηγοί της Taxi Way με τα ασύρματα – φορητά myPOS τερματικά τα οποία κοστίζουν από 39 Ευρώ (χωρίς συνδρομές και χωρίς δεσμεύσεις) έχουν δωρεάν απεριόριστη σύνδεση στο internet μέσω της δωρεάν κάρτας SIM που υπάρχει προεγκατεστημένη σε κάθε myPOS τερματικό και η οποία λειτουργεί με όλους τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας σε όλη την Ελλάδα και την υπόλοιπή Ευρώπη. Η αυτόνομη σύνδεση των τερματικών myPOS στο internet βοηθάει τους επαγγελματίες οδηγούς να αποδέχονται απρόσκοπτες πληρωμές με κάρτες εν κινήσει και τους πελάτες να απολαμβάνουν μια μοναδική εμπειρία πληρωμής.

Παράλληλα όμως οι επαγγελματίες οδηγοί της Taxi Way απολαμβάνουν και άμεση εκκαθάριση των συναλλαγών, καθώς και άμεση πρόσβαση στα χρήματα τους. Δε χρειάζεται να περιμένουν μέρες για να λάβουν τα χρήματα τους από τις κάρτες των πελατών τους μιας και η myPOS εκκαθαρίζει αμέσως τις συναλλαγές με κάρτες ακόμα και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες και αποδίδει τα χρήματα στους επιχειρηματίες μέσα σε 10 δευτερόλεπτα στον myPOS επαγγελματικό λογαριασμό τους ώστε να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν αμέσως και όπως αυτοί επιθυμούν.

Η άμεση εκκαθάριση των συναλλαγών παρέχει πλήρης ελευθερία κινήσεων και βοηθάει τους επαγγελματίες οδηγούς να λειτουργούν γρηγορότερα και να έχουν άμεση πρόσβαση στα χρήματα τους μέσω της δωρεάν myPOS VISA εταιρικής κάρτας που παραλαμβάνουν με κάθε αγορά myPOS τερματικού. Αν επιθυμούν μπορούν να επιλέξουν και κάποια από τις myPOS VISA Platinum εταιρικές κάρτες ώστε να λαμβάνουν επιστροφή χρημάτων (cashback) με κάθε συναλλαγή που πραγματοποιούν σε όλα τα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και πολλά ακόμα προνόμια.

Σχετικά με τη myPOS

Η myPOS είναι ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο (Level 24, The Shard, London Bridge Street, London SE1 9SG, UK.), αδειοδοτημένο και ρυθμιζόμενο από την FCA και συνεργάζεται με την iCard (ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος με άδεια στην Ευρωπαϊκή Ένωση). Είναι άμεσο μέλος των VISA, MasterCard, JCB, Union Pay, American Express και άλλων σχημάτων καρτών και έχει άδεια να παρέχει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της σε όλες τις χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Το πακέτο myPOS αποτελείται από ένα ασύρματο – φορητό τερματικό POS με δωρεάν κάρτα SIM και δωρεάν απεριόριστο internet, έναν δωρεάν επαγγελματικό λογαριασμό myPOS ηλεκτρονικού χρήματος με μοναδικά IBAN σε Ευρώ και λοιπά νομίσματα με e-banking και mobile banking, μια δωρεάν εταιρική κάρτα VISA για άμεση πρόσβαση στα χρήματα του επαγγελματικού λογαριασμού, δυνατότητα ανανέωσης χρόνου ομιλίας κινητής τηλεφωνίας, δημιουργία εξατομικευμένων δωροκαρτών, ηλεκτρονική τιμολόγηση και υπηρεσίες για την αποδοχή πληρωμών μέσω διαδικτύου και κινητού τηλεφώνου.

 

Η myPOS έχει διακριθεί με τα εξής βραβεία:

“Best B2B Payments” από τα FinTech Breakthrough Awards στο Los Angeles (2020)

“Best POS Innovation” από τo Merchant Payments Ecosystem στο Βερολίνο (2019).

Έχει περισσότερους από 100.000 επιχειρηματίες πελάτες και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 30 χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Παράλληλα διατηρεί 6 φυσικά καταστήματα myPOS σε Λονδίνο, Άμστερνταμ, Σόφια, Μιλάνο, Αμβέρσα και Παρίσι, πριν μερικούς μήνες άνοιξε γραφεία στη Βιέννη ενώ αναμένονται και νέα καταστήματα / γραφεία σε άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις (ανάμεσα τους και στην Αθήνα) καθώς η εταιρεία βρίσκεται σε μια ισχυρή τροχιά ανάπτυξης.

Αν επιθυμείτε να ανοίξετε δωρεάν myPOS επαγγελματικό λογαριασμό για την επιχείρηση σας μέσα σε 5 λεπτά πατήστε εδώ , ενώ αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις λύσεις ηλεκτρονικών πληρωμών της myPOS και τις ευκαιρίες συνεργασίας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία διανομής των τερματικών στις χώρες του ΕΟΧ, Equinox Ventures στα τηλέφωνα +30 210 3009669 (Ελλάδα), +357 25030915 (Κύπρος), +44 3308083494 (λοιπές χώρες) και μέσω e-mail στο info@equinox-ventures.com

Ιστοσελίδες: www.equinox-ventures.com & www.mpos.gr