Η ταχύτητα στην ολοκλήρωση των συναλλαγών είναι πολύ σημαντική για τους πελάτες αλλά και για τους επιχειρηματίες. Καμία φορά όμως τυγχάνει να υπάρχει πρόβλημα με την τηλεφωνική γραμμή που χρησιμοποιούν τα ενσύρματα POS με αποτέλεσμα η συναλλαγή να καθυστερεί ή ακόμα και να μην ολοκληρώνεται και οι πελάτες αλλά και οι επιχειρηματίες να δυσανασχετούν.

Ένας από τους λόγους που τα myPOS τερματικά είναι μόνο ασύρματα είναι ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους προβλήματα με τα τηλεφωνικά καλώδια αλλά και οι επιχειρηματίες να έχουν την ευελιξία να μπορούν να μεταφέρουν τα τερματικά τους σε όποιο σημείο της επιχείρησης τους επιθυμούν.

Έχουμε όμως προβλέψει και για πιθανά προβλήματα με το Wi-Fi, γι’ αυτό και όλα τα τερματικά myPOS έρχονται με δωρεάν προ-εγκατεστημένη κάρτα SIM η οποία έχει απεριόριστα δωρεάν δεδομένα (data) και έτσι οι επιχειρηματίες δεν χρειάζεται να ψάχνουν για Wi-Fi ή να ξοδεύουν επιπλέον χρήματα για να αγοράσουν κάρτα SIM από παρόχους κινητής τηλεφωνίας.

Η δωρεάν myPOS κάρτα SIM λειτουργεί στην Ελλάδα, τη Κύπρο, την Ελβετία και όλες τις υπόλοιπες χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου ώστε οι επιχειρηματίες να μη χάνουν καμία συναλλαγή, όπου και αν βρίσκονται.