Δεύτερο lockdown και η εστίαση αντιμετωπίζει ξανά τεράστιο πρόβλημα. Ο μοναδικός τρόπος για να έχει έσοδα μια επιχείρηση στο χώρο της εστίασης είναι να παρέχει delivery ή take away ή και τα δύο. Ας δούμε όμως πως η myPOS βοηθάει τους επιχειρηματίες στο χώρο της εστίασης ακόμα και σε περίοδο lockdown.

myPOS επαγγελματικός λογαριασμός

O myPOS επαγγελματικός λογαριασμός είναι δωρεάν και ανοίγεται από τον Η/Υ, το tablet ή το κινητό σας τηλέφωνο μέσα σε 5 λεπτά πατώντας εδώ. Ο myPOS επαγγελματικός λογαριασμός (IBAN) ανοίγεται στη myPOS με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο ή στην iCard με έδρα τη Βουλγαρία (ανάλογα τη χώρα που έχει έδρα η επιχείρηση) και παρέχει στους επιχειρηματίες ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα αποδοχής ηλεκτρονικών πληρωμών από πολλαπλά κανάλια (POS, online, mobile, e-mail, viber, messenger, what’s app κ.α.) ενώ παράλληλα παρέχει e-banking, mobile banking και μοναδικά IBAN σε Ευρώ και άλλα νομίσματα και φυσικά χωρίς συνδρομές και χωρίς δεσμεύσεις.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως η εκκαθάριση των συναλλαγών με κάρτες σε επαγγελματικούς λογαριασμούς που τηρούνται στο εξωτερικό επιτρέπεται και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε το νομικό μας σημείωμα.

myPOS Τερματικά

Τα myPOS είναι τα οικονομικότερα αυτόνομα ασύρματα – φορητά τερματικά POS που υπάρχουν στην αγορά και μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Το myPOS Go για παράδειγμα κοστίζει μόνο 39 ευρώ, χωράει κυριολεκτικά στη τσέπη και οι διανομείς μπορούν να δέχονται πληρωμές με κάρτες ακόμα και εν κινήσει. Ενώ στέλνει δωρεάν ηλεκτρονικές αποδείξεις μέσω SMS ή e-mail στους πελάτες σας ώστε να μην υπάρχει καμία επαφή με χαρτάκια.

Είναι αυτόνομο, γιατί όπως όλα τα myPOS τερματικά έχει δωρεάν απεριόριστη σύνδεση στο internet με τη δωρεάν myPOS SIM data card που υπάρχει προ-εγκατεστημένη και λειτουργεί με όποιον πάροχο έχει καλύτερο σήμα στη περιοχή που βρίσκεται το τερματικό. Με τα myPOS τερματικά και τη δωρεάν myPOS SIM data card δε θα χάνετε καμία συναλλαγή.

 

Άμεση εκκαθάριση

Η ρευστότητα είναι σημαντική για τη βιωσιμότητα οποιασδήποτε επιχείρησης και πόσο μάλλον σε καιρούς πανδημίας και lockdown. Η myPOS σας δίνει τα χρήματα από τις κάρτες των πελατών σας μέσα σε 10 δευτερόλεπτα στον myPOS επαγγελματικό σας λογαριασμό και μπορείτε αμέσως να χρησιμοποιήσετε όπως επιθυμείτε. Σαββατοκύριακα, αργίες, αποστολή πακέτου κλπ δεν υπάρχουν με το myPOS.

Σε 10 δευτερόλεπτα, τα χρήματα είναι στη τσέπη σας… τόσο απλά !!!

Τα χρήματα από τον myPOS επαγγελματικό σας λογαριασμό μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με 3 τρόπους:

  1. Mεταφορά μέσω εμβάσματος σε τράπεζα.
  2. Ανάληψη από οποιοδήποτε ΑΤΜ με τη myPOS VISA εταιρική κάρτα.
  3. Αγορές, πληρωμές λογαριασμών κλπ με τη myPOS VISA εταιρική κάρτα.

Ξεκάθαρες χρεώσεις

Τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα, αγοράζετε το myPOS τερματικό που σας εξυπηρετεί και κάθε φορά που δέχεστε πληρωμές με κάρτες η myPOS κρατάει μια προμήθεια % για κάθε συναλλαγή και σας πιστώνει αμέσως το υπόλοιπο ποσό στο myPOS επαγγελματικό λογαριασμό σας. Συνδρομές, έξοδα συντήρησης, δεσμεύσεις κλπ δεν υπάρχουν με το myPOS.

Online

Έχετε ιστοσελίδα ή ακόμα και mobile εφαρμογή ; το myPOS σας επιτρέπει να δέχεστε πληρωμές με κάρτες από την ιστοσελίδα ή και τη mobile εφαρμογή σας χωρίς συνδρομές και χωρίς δεσμεύσεις. Με το που ανοίξετε και ταυτοποιήσετε τον δωρεάν myPOS επαγγελματικό σας λογαριασμό μπορείτε αμέσως να δέχεστε πληρωμές με κάρτες μέσω του myPOS online (η αγορά myPOS τερματικού είναι προαιρετική).

Tεχνικές πληροφορίες για το πως μπορείτε να συνδέσετε την ιστοσελίδα σας ή και τη mobile εφαρμογή σας με το myPOS μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Θέλετε να μάθετε και για τις myPOS GiftCards (δωροκάρτες) και τις λοιπές υπηρεσίες που παρέχει η myPOS και μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρηση σας να αναπτυχθεί ; ανοίξτε έναν δωρεάν myPOS επαγγελματικό λογαριασμό για την επιχείρηση σας πατώντας εδώ και θα μάθετε όλους τους τρόπους που το myPOS μπορεί να βοηθήσει και τη δική σας επιχείρηση.