Το χτίσιμο μιας επιχείρησης απαιτεί σκληρή δουλειά, αφοσίωση και οι ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων πρέπει πάντα να αναζητούν νέους τρόπους για να διατηρήσουν τους πελάτες τους. Η αφοσίωση των πελατών και η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας μπορεί είναι μια δύσκολη υπόθεση και εκτός από τις καλές τιμές, τα πολύ καλά προϊόντα και την άριστη εξυπηρέτηση υπάρχουν και άλλα εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Πριν από μερικά χρόνια, μόνο τα μεγάλα εμπορικά σήματα θα μπορούσαν να επωφεληθούν από αντίστοιχες υπηρεσίες, αλλά η myPOS άλλαξε το παιχνίδι και για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με τις Private label Gift Cards (δωροκάρτες ιδιωτικής ετικέτας).

Οι Private Label Gift Cards είναι κάρτες τις οποίες οι επιχειρηματίες μπορούν να δημιουργήσουν με πολύ εύκολο τρόπο και να τις παραγγείλουν απευθείας μέσα από τον myPOS επαγγελματικό λογαριασμό τους. Μόλις παραληφθούν, οι κάρτες μπορούν εύκολα να φορτωθούν μέσω του myPOS τερματικού με ένα συγκεκριμένο ποσό και το σημαντικότερο είναι πως μπορούν να εξαργυρωθούν μόνο στο κατάστημα που τις έκδωσε.

Αυτό κάνει τις Gift Card ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο μάρκετινγκ και πωλήσεων που θα βοηθήσει τους επιχειρηματίες να αποκτήσουν αναγνωρισιμότητα και ταυτόχρονα να ενισχύσουν τις πωλήσεις τους.

Μερικά παραδείγματα χρήσης των Gift Card

  • H Μαρία έχει κατάστημα με γυναικεία ρούχα. Έχει δημιουργήσει Gift Card των 20, 50, 75 και 100 ευρώ. Όταν κάποια πελάτισσα μπαίνει στο μαγαζί και θέλει να αγοράσει ένα ρούχο ως δώρο, η Μαρία της προτείνει να πάρει καλύτερα μια Gift Card την οποία μπορεί να δώσει ως δώρο. Με αυτόν το τρόπο αποφεύγει τις αλλαγές και αποκτά έναν νέο πελάτη. Η Gift Card ισοδυναμεί με μετρητά και αυτός που την παραλαμβάνει είναι σχεδόν βέβαιο πως θα επισκεφτεί το κατάστημα της Μαρίας για να τη χρησιμοποιήσει. Σε συνδυασμό με τις καλές τιμές, την πολύ καλή ποιότητα υφασμάτων και την άριστη εξυπηρέτηση που έχει η Μαρία οι πιθανότητες να αποκτήσει επαναλαμβανόμενους πελάτες είναι μεγάλες.
  • Ο Γιώργος έχει εστιατόριο. Όταν οι πελάτες πληρώσουν τον λογαριασμό, τους ευχαριστεί και τους δίνει μια δωροκάρτα η οποία αντιστοιχεί στο 10% του λογαριασμού τους. Με αυτό το τρόπο τους δίνει ένα ακόμα κίνητρο να επισκεφτούν ξανά το εστιατόριο του.

Είναι σημαντικό για την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας οι πελάτες σας να έχουν μια κάρτα με το όνομα της στο πορτοφόλι τους και οι Gift Cards σας παρέχουν αυτή τη δυνατότητα αρκεί να υπάρχει όρεξη και φαντασία για τη χρήση τους.

Πως να παραγγείλετε τις myPOS Private Label Gift Cards:

Όλοι οι επιχειρηματίες που έχουν τερματικό ή τερματικά myPOS μπορούν να παραγγείλουν τις Private Label Card Gift Cards απευθείας μέσα από τον myPOS επαγγελματικό λογαριασμό τους στην επιλογή “Υπηρεσίες για εμπόρους” (Merchant services) σε 3 μόλις βήματα.

  1. Επιλέξτε ένα σχέδιο και προσθέστε το όνομα της επιχείρησης σας.

Πολλές επιχειρήσεις αγωνίζονται ώστε να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το myPOS σας επιτρέπει να επιλέξετε μέσα από μια τεράστια συλλογή Gift Cards τις οποίες μπορείτε να προσαρμόσετε και να προσθέσετε την εταιρική σας διεύθυνση, το όνομα ή ακόμα και ένα μοναδικό μήνυμα που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε.

  1. Ολοκληρώστε τη παραγγελία και οι κάρτες θα παραδοθούν στη πόρτα σας.

Κάθε Gift Card κοστίζει μόλις 1 ευρώ και η προμήθεια της myPOS όταν σας πληρώνουν με τη Gift Card της επιχείρησης σας είναι 0% (ναι μηδέν). Οπότε μην παραλείψετε αυτή την απίστευτη ευκαιρία για να αναπτύξετε την επιχείρηση σας.

  1. Τοποθετήστε τις Gift Cards στα τερματικά myPOS και φορτίστε τις με το ποσό που επιθυμείτε.

Κάθε επιχειρηματίας που χρησιμοποιεί τις myPOS Gift Cards θα τις χρειαστεί για διαφορετικούς λόγους και θα απαιτεί διαφορετικά ποσά που θα φορτωθούν σε αυτές. Ευτυχώς, η φόρτωση των καρτών είναι απλή, γρήγορη και γίνεται μέσω του υπάρχοντος myPOS τερματικού σας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε στο myPOS τερματικό σας με πόσα χρήματα θέλετε να φορτώσετε τη Gift Card και έχετε έτοιμο το τέλειο δώρο για τους πελάτες σας.

Οι Gift Cards αποτελούν ένα ακόμα εργαλείο σύνδεσης της επιχείρησης σας με τους υφιστάμενους αλλά και νέους πελάτες και σας προσφέρουν ένα απλό και αποτελεσματικό τρόπο για να μοιραστούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της επιχείρησής σας. Ένας εγγυημένος τρόπος για νέους και επαναλαμβανόμενους πελάτες, κάτι που κάθε επιχείρηση προσπαθεί να πετύχει.

H αγορά τους κοστίζει 1 EUR ανά κάρτα και έρχονται σε πακέτα των 100, 200 και 500.

H φόρτιση της κάθε Gift Card σε myPOS τερματικό κοστίζει 1 EUR ενώ η αποδοχή πληρωμής με Gift Card έχει μηδενική προμήθεια ανά συναλλαγή.

Για να κάνετε χρήση των Gift Cards για την επιχείρηση σας πρέπει πρώτα να έχετε ανοίξει και ταυτοποιήσει myPOS επαγγελματικό λογαριασμό.

Αν δεν έχετε ανοίξει δωρεάν myPOS επαγγελματικό λογαριασμό πατήστε εδώ.