Όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουμε τους επιχειρηματίες και εννοείται πως είμαστε δίπλα τους και κατά τη διάρκεια του click away αφού με το myPOS τους βοηθάμε να δέχονται πληρωμές με χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες με όλους τους τρόπους (ακόμα και στην είσοδο της επιχείρησης τους).

Ας δούμε τους 4 τρόπους που το myPOS βοηθάει τους επιχειρηματίες και κατά τη διάρκεια του click away.

1. Αποδοχή καρτών με τα ασύρματα – φορητά τερματικά myPOS. Τα myPOS τερματικά εκτός από σύνδεση στο internet μέσω Wi-Fi έχουν και δωρεάν προεγκατεστημένη κάρτα SIM με δωρεάν απεριόριστη σύνδεση στο internet (data) και η οποία λειτουργεί με όλους τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας. Με τη δωρεάν κάρτα SIM που υπάρχει εγκατεστημένη σε όλα τα myPOS τερματικά μπορείτε να δέχεστε πληρωμές με κάρτες όπου και αν βρίσκεστε και να μη χάνετε καμία συναλλαγή.

Μη ξεχνάτε πως οι τιμές αγοράς των myPOS τερματικών ξεκινάνε από 39 Ευρώ και φυσικά είναι χωρίς συνδρομές και χωρίς δεσμεύσεις. Για να δείτε όλα τα myPOS τερματικά πατήστε εδώ.

 

2. Αποδοχή καρτών απομακρυσμένα και χωρίς να χρειάζεται να υπάρχει ιστοσελίδα ή e-shop με χρήση της υπηρεσίας payment request (αίτημα πληρωμής) που είναι διαθέσιμη μέσα από την εφαρμογή myPOS για κινητά τηλέφωνα αλλά και στο myPOS e-banking.

3. Αποδοχή καρτών με φυσική παρουσία μέσω του myPOS Glass το οποίο μετατρέπει τα Android κινητά τηλέφωνα σε τερματικά POS.

4. Αποδοχή καρτών απομακρυσμένα από την ιστοσελίδα σας ή το e-shop σας με το myPOS Online.

…και φυσικά όποια ή όποιες από τις παραπάνω λύσεις και να επιλέξετε, απολαμβάνετε άμεση εκκαθάριση των συναλλαγών μιας και με το myPOS τα χρήματα από τις κάρτες των πελατών σας είναι στη τσέπη σας μέσα σε 10 δευτερόλεπτα και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε αμέσως όπως επιθυμείτε.

Για να χρησιμοποιήσετε το myPOS στην επιχείρηση σας θα πρέπει πρώτα να έχετε ανοίξει και ταυτoποιήσει τον myPOS επαγγελματικό σας λογαριασμό. Αν δεν έχετε myPOS επαγγελματικό λογαριασμό μπορείτε να ανοίξετε δωρεάν και μέσα σε 5 λεπτά πατώντας εδώ.

Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το myPOS μπορείτε να διαβάσετε το νομικό σημείωμα, τις απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις (FAQ) ή και να επικοινωνήσετε μαζί μας.